Skip to main content

02.09.2024 - Storskalarenovering sikrer holdbarhed med ultra højstyrkebeton

Ambitiøs renovering i Amsterdam får altaner og dekorative vinduer i UHPC

Ambitiøs renovering i Amsterdam får altaner og dekorative vinduer i UHPC

Historisk kvarter med behov for renovering

Deyssel-kvarteret i Amsterdam er kendt for sin skønhed og rige historie, hvilket gør det til et yndet bosted blandt byens indbyggere. Med bygninger og gader, der stammer fra 1950'erne, står kvarteret nu over for en nødvendig og omfattende renovering for at imødekomme det moderne livs behov, inklusive tilføjelsen af flere boliger.

Renoveringen vil blive varetaget af Woningstichting Rochdale i samarbejde med Amsterdam Kommune, med Dura Vermeer Renovatie Midden West som ansvarlig entreprenør. Hi-Con Nederland, i partnerskab med Pieters Bouwtechniek BV, vil bidrage til projektet ved at levere elementer fremstillet af ultra højstyrkebeton (UHPC).

Projektet vil fokusere på at bevare kvarterets karakteristiske æstetik, mens man tilfører moderne elementer, der forbedrer både funktionalitet og holdbarhed. Ved at anvende UHPC sikres det, at de renoverede bygninger ikke kun respekterer den oprindelige arkitektoniske stil, men også står rustet til at møde fremtidige generationers behov.

Projektdetaljer

Til renoveringsprojektet i Deyssel-kvarteret vil Hi-Con stå for leveringen af flere elementer - alle fremstillet i UHPC. Materialet sikrer en kombination af langvarig holdbarhed, enestående styrke og muliggør en slank og æstetisk fremtoning. Leverancen omfatter altaner, specialdesignede brystninger med elegante roset-udskæringer samt klassiske runde og firkantede dekorative vinduer.

Disse nye altaner vil være større end de oprindelige, hvilket markant vil forbedre beboernes bokomfort og tilføre betydelig merværdi til hver bolig.

 

Leverancen omfatter 4 blokke, hvoraf de første vil blive leveret i 2024 og 2025.

 

Entreprenør: Dura Vermeer Renovatie Midden West

Ingeniør: Pieters Bouwtechniek BV

Bygherre: Woningstichting Rochdale & Amsterdam Kommune

Læs mere om altanrenovering med UHPC her

Nyheder

Hi-Con nyheder fra hele verden

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig

Få adgang til vores seneste projekter og ressourcer – Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!